CREATIEVE CATERING

 

CREATIEVE CATERING

KOOKVANJOU! maakt van iedere bijeenkomst een sfeervolle happening. Ze heeft al menige ontmoeting aangekleed met mooie gerechten, van formele zakenlunch tot gezellig familiefeest. Ze denkt van begin tot einde met u mee en zorgt er voor dat de gemaakte gerechten precies kloppen bij uw gelegenheid. U zult verrast zijn door de bijzondere smaken én de heerlijke presentatie.

Voorbeelden:

High tea
Een high tea van KOOKVANJOU! is een waar feest. Het is een samenstelling van zoete en hartige lekkernijen. Denk bv. aan originele engelse scones met clotted cream en jam, een overweldigende chocolade-gembertaart, soezentaart, hartige sandwiches met - zalm en creamcheese, - blauwe schimmelkaas, - avocado met paprikacreme, hartige taart. Al dit lekkers samen vormt een complete maaltijd.

Hapjes
KOOKVANJOU! maakt graag bijzondere hapjes, zoals mini-taartjes van polenta biet en blauwe schimmelkaas, mooi gegarneerd met korenbloem en oostindische kers.
Van alles is mogelijk, van luxe tot speels, warm en koud, van eenhapshapjes tot wat grotere mondvermaakjes. Altijd passend bij uw gelegenheid.

Buffetten
Sylvia houdt van buffetten, omdat ze er zoveel lekkers in kwijt kan. Vanuit een bepaald thema worden een aantal gerechten gecombineerd tot een complete maaltijd. Bijvoorbeeld een voorjaarsbuffet, of tapasbuffet, mediteraans zomerbuffet etc. etc. Een buffet kan uitgebreid worden met warme gerechten desserts of taarten.

Picknicks
Een mooie manier om samen te zijn in de buitenlucht. KOOKVANJOU! zorgt voor een sfeervolle maaltijd met salades, broodjes, zoete lekkernijen, hartige taarten, wraps.

BBQ
Het tijdperk van de traditionele vlees-bbq is voorbij. KOOKVANJOU! verzorgt een creatieve bbq met allerlei lekkers. Niet alleen vlees, maar ook bourgondisch vegetarische gerechten en vis. Ondersteund door heerlijke salades en mooie broden. Het vlees komt altijd van scharreldieren.

Neem contact op met Sylvia om de mogelijkheden voor uw bijeenkomst te bespreken.

   


Sylvia Visser • 0572 366 961 • Raalte