REACTIES

 

Reacties van gasten

KOOKWORKSHOP ITALIAANSE KEUKEN IN DEEL VIER
Na een warm onthaal en uitleg over het gebruik van de keuken en huisregels werd het woord gegeven aan onze "kookjuf" Sylvia.
Het werd al snel duidelijk dat ze in haar website niet teveel heeft gezegd. Haar inspirerende introductie straalde bevlogenheid en liefde voor het koken uit.
Het liep allemaal gesmeerd.
Voor elke gang werd uitgebreid de tijd genomen; ondertussen zorgde Sylvia dat de zaken in de keuken op rolletjes bleef lopen.
Een fijne ontvangst, prettige en rustgevende ambiance, alle ingrediënten waren aanwezig voor een gezellig avondje uit.
De "Pretprofs" uit Raalte

ZOMERS HAPJESBUFFET BIJ WORKSHOP AFRIKAANSE ZANG
Sylvia verstaat de kunst om op een informele en persoonlijke manier de lekkerste gerechten te maken die passen bij het gezelschap. We hadden met ons koor een workshop Afrikaans zingen. Om daar een speciaal tintje aan te geven vroegen wij Sylvia wat eten voor ons te maken om de workshop af te sluiten. Toen wij klaar waren met zingen, stond er een feestelijke tafel vol met prachtig verzorgde gerechten die door Sylvia werden geintroduceerd met de reden waarom zij voor ons dat gerecht had gemaakt! Zo heb ik het nog nooit eerder meegemaakt. En daarbij was het ook nog finger-licking-good! Het is een kroon op elke gelegenheid!
Joan Ruskamp van vrouwenkoor Hoge Noodt

   


Sylvia Visser • 0572 366 961 • Raalte